Dernek Kurulları

Derneğin 4 Nisan 2012 tarihinde yapılan 5. Olağan Genel Kurul Toplantısında 3 yıllık süre ile seçilen Yönetim ve Denetim Kurulları

Yönetim ve Denetim Kurulları Asıl Üyeleri

YÖNETİM KURULU 1- Dernek Başkanı : Mustafa KOYUNCU, K.İ. kullanıcısı, 1992 yılında Eskişehir'de Anadolu Üniversitesi Hastanesinde ameliyat oldu. Nucleus marka cihaz kullanıyor. Emekli – Avukat, Dernek  Kurucu Üyesi.  Ankara’da yaşıyor.

2- Dernek Başkan Yardımcısı : Prof. Dr. Gonca SENNAROĞLU, Odyolog, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü Öğretim Üyesi. Dernek Kurucu  Üyesi.

3- Muhasip Üye : Erhan YALÇIN,  Oğlu Ahmet K.İ kullanıcısı. Gelir Uzmanı Ankara’da yaşıyor.

4- Sekreter Üye : Mehmet Ali ÇAĞLAR Oğlu Emre K.İ. Kullanıcısı Kültür ve Turizm Bakanlığında çalışıyor. Ankara’da yaşıyor.

5- Üye: Prof. Dr. Armağan İNCESULU,  Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi

DENETİM KURULU 1-Kurul Başkanı : Dr. M.Adil ERKOL, K.İ. kullanıcısı. Hacettepe Tıp Fakültesinde ameliyat oldu. Emekli Doktor. Ankara’da yaşıyor.

2-Kurul Üyesi : Doç.Dr.Sanem ŞAHLI,  Eğitim Odyoloğu, Hacettepe Üniversitesi Tıp Fakültesi KBB Anabilim Dalı Odyoloji ve Konuşma Bozuklukları Bilim Dalı.

3-Kurul Üyesi : Doç.Dr. Esra YÜCEL , Eğitim Odyoloğu, Hacettepe Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Odyoloji Bölümü Öğretim Üyesi.

Toplu sms

MKPortal ©2003-2007 mkportal.it